SnapStream Forums

Go Back   SnapStream Forums > User-to-User Troubleshooting & Support Forums > Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-19-2006, 11:33 AM
shalamigri's Avatar
shalamigri shalamigri is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Ofallon,MO
Posts: 176
Anyone Have A Setup With 2 Hauppauge 250 MCE's and 1 Hauppauge 500 MCE?

This is my setup and I'm not having much luck. I have a motherboard that has a VIA based chipset(Asrock LGA-775 Dual880pro). I'm thinking about upgrading to a different motherboard and would like to get some input from you guys on what motherboard would do me good. I use my BTV server as an HTPC as well.

Any help would be appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2006, 12:09 PM
btvfreak's Avatar
btvfreak btvfreak is offline
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: Bay Area, CA
Posts: 1,589
Re: Anyone Have A Setup With 2 Hauppauge 250 MCE's and 1 Hauppauge 500 MCE?

What problems are you having? I hate VIA chipsets in general, but it should work. I'm using a PVR-500MCE and 2 PVR-250's (non-MCE; regular retail) in my server and they work well.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2006, 12:17 PM
shalamigri's Avatar
shalamigri shalamigri is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Ofallon,MO
Posts: 176
Re: Anyone Have A Setup With 2 Hauppauge 250 MCE's and 1 Hauppauge 500 MCE?

Quote:
Originally Posted by btvfreak
What problems are you having? I hate VIA chipsets in general, but it should work. I'm using a PVR-500MCE and 2 PVR-250's (non-MCE; regular retail) in my server and they work well.
I am having latency issues. I can correct that problem with the Nvidia Decoder though.

My main problem is that if all of my tuners are in use, my system will reset on it's own. Not reboot, but reset. I am getting ready to reinstall everything again and see if that clears everything up. It seems like I started having this problem when I used snapstreams DebugView program to generate a log file. Thanks for the quick reply.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hauppauge WinTV-HVR-1600 Setup... Petch Beyond TV and Beyond TV Link 5 10-03-2007 10:38 PM
HELP: Hauppauge HVR 1600 Setup... Petch Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum 6 09-14-2007 01:33 PM
FM Radio Setup with Hauppauge WinTV500 gohandbz8 Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum 2 11-15-2005 10:55 AM
Hauppauge IR remote setup questions Xiadix SnapStream Discussion 1 05-19-2004 02:10 PM
Hauppauge Freestyle Setup Issues cmasters Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum 2 12-22-2003 07:45 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2004-2009 Snapstream Media