SnapStream Forums

Go Back   SnapStream Forums > User-to-User Troubleshooting & Support Forums > Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-14-2004, 06:27 PM
berndt berndt is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Canada
Posts: 16
Comm channel read: Wait timeout - No data to read.

about 1 in ever 3 of my recordings is getting cut off after just a few seconds.

Heres the log

[1/14/2004 17:57:04] Using the store: common
[1/14/2004 17:57:04] Recording to MPEG-2 format
[1/14/2004 17:57:04] TimeShift Sink successfully started recording
[1/14/2004 17:57:04] Using "Video SVideo" crossbar input.
[1/14/2004 17:57:04] Comm channel read: Wait timeout - No data to read.

[1/14/2004 17:57:04] Comm channel failed to read.

[1/14/2004 17:57:05] Started the recording 'Stargate SG-1' successfully.
[1/14/2004 17:57:07] Show Monitor: found new show Stargate SG-1-(Gamekeeper)-2004-01-14-0.mpg in c:\shpws.
[1/14/2004 17:57:11] Dispatcher stopped the recording: the recording has completed.
[1/14/2004 17:57:11] Stopped the MPEG-2 recording 'Stargate SG-1' successfully.
[1/14/2004 17:57:12] TimeShift Sink successfully stopped recording
[1/14/2004 17:57:12] Using "Video SVideo" crossbar input.
[1/14/2004 17:57:12] Postprocessing of file: c:\shpws\Stargate SG-1-(Gamekeeper)-2004-01-14-0.mpg successfully submitted to the BatchProcessor
[1/14/2004 17:57:12] Halting the recording engine.
[1/14/2004 17:57:12] Recording engine halted. (0)
[1/14/2004 17:57:13] Tagging of c:\shpws\Stargate SG-1-(Gamekeeper)-2004-01-14-0.mpg completed.



whats the cause of this? How does it get fixed. I never had to deal with this crud in 3.3.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2004, 09:01 PM
berndt berndt is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Canada
Posts: 16
bump, come on people. someone must have had this problem before.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-11-2004, 12:00 PM
rschmitt rschmitt is offline
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 10
I have the same exact problem. Support has been no help on this issue that has been happening for weeks.

I get the comm channel error also.

Are you using a AIW card too?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Read Only extendedram Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum 0 05-07-2005 12:43 PM
SS Support - Read this - Fix the EPG Data Server Problem tkoenig Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum 3 05-06-2004 03:34 PM
Read This First Tuck Beyond TV and Beyond TV Link User-to-User Troubleshooting & Support Forum 1 01-07-2004 07:59 PM
Should have read the FAQ tjdmobile SnapStream Discussion 11 07-27-2003 04:43 PM
please read this!!!!!!!!!!! bjb2002 SnapStream Discussion 2 01-10-2002 09:52 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2004-2009 Snapstream Media